De prijzen die wij hanteren voor de verhuur van onze suikerspinmachines!

Huurprijs per dag: €75,-
- Dit is inclusief windkap.
- Exclusief transport en btw.

Grondstoffen voor de suikerspinmachine.

voor 100 porties suikerspin: €19,-
voor 1000 porties suikerspin: €135,-

De speciale spinsuiker kunt u in allerlei kleuren en smaken bestellen. De grondstoffen worden uiteraard geleverd inclusief de benodigde suikerspinstokjes.

De eindschoonmaak.

Uiteraard wilt u de machine niet zelf schoonmaken, daarom bieden wij u de unieke service "eindschoonmaak". Voor slechts €42,50 kunt u de apparatuur retourneren en zorgen wij dat dit wordt schoongemaakt.

Vervoer van de suikerspinmachine?

Tegen een voordelig tarief leveren wij de suikerspinmachine voor uw deur af. Deze kosten worden berekend over de totale afstand die wij moeten afleggen als wij de suikerspinmachine ergens afleveren. Voor sommige locaties hebben wij gunstigere tarieven.
Tarieven m.b.t. aflevering »

Suikerspin online bestellen?

Het is nu ook mogelijk de suikerspin grondstoffen online te bestellen in de webshop van 12suikerspin.nl! Klik op deze link om direct naar het suikerspingedeelte van de webwinkel te gaan.

Langere perioden huren?

Wilt u een suikerspinmachine voor een langere periode huren? Dan verzoeken wij u contact op te nemen met ons. Zeker als u een suikerspinmachine voor enkele maanden nodig heeft, kunnen wij een zeer voordelig tarief bieden. Neem contact met ons op »

© 2023 Suikerspinmachinehuren.nl. Powered by Manieu.nl