De prijzen die wij hanteren voor de verhuur van onze suikerspinmachines!

Ieder evenement is anders, daarom maken wij graag een offerte op maat voor jou. Wij hebben kleine stands zoals karren, bakfietsen voor evenementen binnen en grote stands zoals trailers en foodtrucks voor buiten.

Extra's

Naast de eerder genoemde diensten, voorzien wij ook in de benodigdheden voor elektriciteit, verlichting en guirlandes. Daarnaast bieden wij de optie om ervaren personeel te leveren om de benodigde taken tijdens uw evenement uit te voeren.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Vervoer van de suikerspinmachine?

Tegen een voordelig tarief leveren wij de suikerspinmachine voor uw deur af. Deze kosten worden berekend over de totale afstand die wij moeten afleggen als wij de suikerspinmachine ergens afleveren. Voor sommige locaties hebben wij gunstigere tarieven.
Tarieven m.b.t. aflevering »

Suikerspin online bestellen?

Het is nu ook mogelijk de suikerspin grondstoffen online te bestellen in de webshop van funfoodshop.nl! Klik op deze link om direct naar het suikerspingedeelte van de webwinkel te gaan.

Langere perioden huren?

Wilt u een suikerspinmachine voor een langere periode huren? Dan verzoeken wij u contact op te nemen met ons. Zeker als u een suikerspinmachine voor enkele maanden nodig heeft, kunnen wij een zeer voordelig tarief bieden. Neem contact met ons op »

© 2024 Suikerspinmachinehuren.nl. Powered by Manieu.nl