Amerikaanse/Authentieke suikerspinmachine met suikerspin!

Altijd leuk voor feestjes en partijen! Ideaal voor evenementen, maar door het kleine formaat van de suikerspinmachine is deze ook uitermate geschikt voor de wat kleinere feestjes. U huurt al een suikerspinmachine voor slechts €50,- per dag.

Suikerspinmachine met windkap.

Zonder windkap functioneert een suikerspinmachine over het algemeen niet al te makkelijk. De gespinde suiker is erg licht en vliegt bij het kleinste beetje tocht alle kanten op. Daarom leveren wij onze "Gold Medal" suikerspinmachines alleen inclusief windkap.

Suikerspinmachine + Popcornmachine.

Deze combinatie kost bij ons slechts €95,-! Het is natuurlijk een uitermate geschikte combinatie voor elk feest. Wij kunnen de apparaten + grondstoffen bij u afleveren tegen onze zeer scherpe tarieven. Meer info? Neem dan contact met ons op via dit formulier.

Vervoer van de suikerspinmachine?

Tegen een voordelig tarief leveren wij de suikerspinmachine voor uw deur af. Deze kosten worden berekend over de totale afstand die wij moeten afleggen als wij de suikerspinmachine ergens afleveren. Voor sommige locaties hebben wij gunstigere tarieven.
Tarieven m.b.t. aflevering »

Over Suikerspinnen

Een suikerspin is een luchtig soort snoepgoed. Een suikerspin ontstaat doordat warme gesmolten suiker in een speciale centrifuge door de middelpuntvliedende kracht tot draden wordt gesponnen. Het ontstane web wordt met een houten stokje opgevangen en door een ronddraaiende beweging hiervan rond de bron ontstaat een suikerspin. Het woord 'spin' duidt hier op het spinnen, zoals dat met garens gebeurt, dat verwant is met 'to spin', het Engelse woord voor draaien; het heeft hier niets te maken met het beest spin. Voor een suikerspin van normale grootte wordt 15 tot 20 gram suiker gebruikt. Vaak wordt aan de gesmolten suiker nog een kleurstof toegevoegd, waardoor de suikerspin allerlei kleuren kan aannemen. Wit, roze en geel zijn de meest gangbare kleuren.
(bron: wikipedia).

Een suikerspinmachine kopen?

Wij bieden regelmatig suikerspinmachine te koop aan. Bent u op zoek naar een suikerspinmachine, dan verzoek ik u vriendelijk om contact op te nemen via het formulier.

© 2024 Suikerspinmachinehuren.nl. Powered by Manieu.nl